CDS...

NextCloud

Online Back-Up via NextCloud sofware!
Meer info Meest gestelde vragen

NextCloud INSTAP
48,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  25 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • UPDATE
  Gratis updates
NextCloud MEDIUM
60,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  50 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • UPDATE
  Gratis updates
meest gekozen
NextCloud GROOT
96,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  100 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • UPDATE
  Gratis updates

NextCloud pakket

Een NextCloud pakket combineert schijfruimte op een snelle, Nederlandse server met een NextCloud installatie. Bij CloudDiskSpace kunt u kiezen voor een pakket met 25, 50 of 100GB schijfruimte. Met het NextCloud softwarepakket kunt u al uw bestanden eenvoudig bekijken, synchroniseren en delen op al uw apparaten, zoals computers, tablets en smartphones. U heeft de volledige controle én u profiteert van de vele voordelen van het NextCloud pakket.

scalable

De belangrijkste voordelen van een NextCloud pakket

Met een NextCloud pakket ontvangt u de nieuwste Community Edition, welke kant en klaar op uw deel van de Nederlandse server wordt geïnstalleerd. U ontvangt gratis updates en krijgt via de NextCloud Community Edition toegang tot uw eigen schijfruimte. Deze schijfruimte bevindt toch op één van onze supersnelle servers in AMS-IX, ofwel de Amsterdam Internet Exchange. Dit betekent dat u profiteert van een up- en downloadsnelheid van maximaal 100Mbps en een beveiligde verbinding via een 256bit encryptie certificaat. U kunt al uw waardevolle documenten eenvoudig back-uppen en synchroniseren. Wij hanteren geen limiet op uw dataverkeer.

provisioning

Beveiliging

De verbinding met de server vindt plaats via een 4096 BITS SSL Certificaat. Tevens voldoet de datacenter aan de volgende certificaten: ISO27001, NEN 7510, PCI DSS, SOC1

redundant

Updates

Wanneer er een nieuwe versie van NextCloud aanwezig is, zal er in overleg met u worden bepaald wanneer de update geinstalleerd zal worden. Hiermee heeft u altijd de laatste versie van NextCloud. Wij voeren dit kosteloos voor u uit.

redundant

Meest Gestelde Vragen NextCloud

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over onze NextCloud pakketten.

NextCloud Client voor alle besturingssystemen
 • Bij het NextCloud pakket van CloudDiskSpace hoort ook de NextCloud Client. Deze zorgt ervoor dat de mappen op uw apparaten volledig automatisch synchroon worden gehouden met de mappen op de Nederlandse server. Er zijn NextCloud versies voor alle veel gebruikte besturingssystemen, zoals iOS, Mac OS X, Android, Windows en Linux. Het synchroniseren van al uw belangrijke gegevens, zoals mappen, bestanden, agenda’s en contactpersonen, verloopt vlekkeloos. U heeft altijd toegang tot al uw gegevens via uw computers, tablets en smartphones. Vanzelfsprekend kunt u deze gegevens ook delen met anderen. U kunt per gedeeld bestand aangeven met wie u het wilt delen en voor hoe lang u het wilt delen.

U kiest voor zekerheid met een NextCloud pakket
 • De servers van CloudDiskSpace staan allemaal in het snelste en grootste internetknooppunt van Nederland, namelijk in AMS-IX. U heeft dan ook altijd de garantie op een optimale snelheid. Daarnaast vallen de servers onder de Nederlandse Privacywet, ook wel de AVG, omdat de servers in Nederland staan. U kunt uw NextCloud pakket op ieder moment uitbreiden, zodat u zekerheid houdt dat het pakket perfect is afgestemd op uw behoeften. Met een NextCloud profiteert u voortdurend van een optimale beveiliging door de aanwezigheid van alle belangrijke certificaten. Is er een nieuwe versie van NextCloud aanwezig? Dan bespreken wij met u wanneer deze geïnstalleerd zal worden. Wij regelen dit kosteloos voor u, zodat u gegarandeerd gebruik maakt van de meest recente versie. Zo kunnen wij u altijd het beste garanderen wanneer u kiest voor een NextCloud pakket.

Bestanden synchroniseren en delen
 • Het synchroniseren van bestanden wordt heel eenvoudig. Al uw mappen, agenda’s, contactpersonen en andere bestanden worden tussen uw verschillende apparaten gesynchroniseerd. Zo kunt u via computer, tablet en smartphone eenvoudig bij al uw documenten. Delen is al even eenvoudig wanneer u een Nextcloud pakket heeft. U deelt uw bestanden of mappen op de server makkelijk met collega’s, familie of vrienden. Per deling kunt u zelf aangeven met wie u wilt delen, zodat u zeker bent dat de bestanden uitsluitend door de juiste personen kunnen worden ingezien. Het is mogelijk om een einddatum voor de deling op te geven wanneer u dit wenst.