CDS...

(S)FTP

Online Back-Up via uw eigen software!
Meer info Meest gestelde vragen

FTP INSTAP
24,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  25 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • LOCATIE
  Amsterdam
FTP MEDIUM
36,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  50 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • LOCATIE
  Amsterdam
meest gekozen
FTP GROOT
60,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  100 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • LOCATIE
  Amsterdam

FTP Pakket

Met een FTP pakket kiest u voor 25, 50 of 100GB schijfruimte op één van onze servers in Amsterdam. De servers van CloudDiskSpace bevinden zich in het snelste en grootste internetknooppunt van het land, namelijk in AMS-IX, ook wel Amsterdam Internet Exchange. Dit betekent dat de servers onder de Nederlandse Privacywet (AVG) vallen. Daarnaast betekent het natuurlijk ook dat u altijd de garantie op een maximale snelheid heeft.

scalable

De belangrijkste voordelen van een FTP pakket

U profiteert van diverse interessante voordelen wanneer u kiest voor een FTP pakket van CloudDiskSpace. Zoals eerder aangegeven maakt u gebruik van schijfruimte die zich bevindt op supersnelle Nederlandse servers, in AMS-IX. Via FTP/SFTP krijgt u toegang tot de gekozen schijfruimte. Wij hanteren geen limiet op uw dataverkeer en bieden u de mogelijkheid om de ruimte te gebruiken zoals u het zelf wilt. Zo kunt u zelf een back-upprogramma kiezen voor het plaatsen van uw bestanden via de FTP verbinding. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bestanden van uw eigen server te back-uppen met RSync. U kunt bestanden plaatsen of verwijderen met ieder regulier (gratis) FTP programma. De verbinding is goed beveiligd door middel van een 4096 BITS encryptie certificaat en u profiteert van een up- en downloadsnelheid van maximaal 100Mbps.

provisioning

FTP en SFTP

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen FTP en SFTP. FTP staat voor File Transfer Protocol en is een methode voor het uitwisselen van bestanden tussen meerdere computers. SFTP staat voor Secure File Transfer Protocol en is eigenlijk een uitbreiding van FTP, waarbij er sprake is van beveiligde verbindingen. Voor het opzetten en gebruiken van een FTP verbinding is een programma nodig. Het gaat om een FTP-Client, waar diverse varianten van beschikbaar zijn. Er zijn zowel betaalde als gratis versies. Eén van de meest gebruikte gratis FTP-Clients is FileZilla, welke versies heeft voor Windows, Mac OS X en Linux

De verbinding met de server vindt plaats via een 4096 BITS SSL Certificaat. Tevens voldoet de datacenter aan de volgende certificaten: ISO27001, NEN 7510, PCI DSS, SOC1

redundant

Een FTP pakket garandeert kwaliteit

U wilt kunnen rekenen op kwaliteit en dit heeft betrekking op veel verschillende onderdelen. Denk alleen maar aan de beveiliging, die natuurlijk heel belangrijk is. Met een FTP pakket kiest u voor absolute kwaliteit. De verbinding met de server verloopt via een 4096 BITS SSL Certificaat en het datacenter voldoet aan de volgende certificaten: ISO27001, NEN 7510, PCI DSS, SOC1. Heeft u op een bepaald moment meer schijfruimte nodig? U kunt op ieder moment uw FTP pakket uitbreiden. Zo bieden wij met het FTP pakket echt de beste kwaliteit.

redundant

Meest Gestelde Vragen (S)FTP

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over onze (S)FTP pakketten.

Wat is een FTP Pakket?
 • FTP staat voor File Transfer Protocol en is een methode voor bestandsuitwisseling tussen verschillende computers.

  SFTP is een uitbreiding van FTP waarbij de 'S' staat voor 'Secure'. Dit zijn dus beveiligde verbindingen.

  Om FTP te kunnen gebruiken heeft u een zogenaamde FTP-client nodig. Dit is een programma dat een FTP verbinding kan opzetten en gebruiken.

  Er zijn talloze gratis en niet-gratis FTP programma's. Een erg veel gebruikt gratis programma is FileZilla. Dit programma heeft versies voor Windows, Mac OS X en Linux. Zie filezilla-project.org.

Wat krijg ik precies?
 • U krijgt toegang via (S)FTP tot de schijfruimte die bij uw pakket hoort.

  Deze schijfruimte bevindt zich op een van onze supersnelle servers in de Amsterdam Internet Exchange.

  U krijgt een beveiligde verbinding via een 4096 BITS encryptie certificaat.

  U krijgt een up- en downloadsnelheid van maximaal 100Mbps.

  U krijgt van ons GEEN limiet op uw dataverkeer.

Wat kan ik er mee?
 • U kunt deze ruimte gebruiken zoals u zelf wil!

  U kunt met ieder normaal (gratis) FTP programma bestanden plaatsen of verwijderen.

  U kunt een back-up programma naar keuze gebruiken om uw bestanden via de FTP verbinding te plaatsen.

  U kunt dus bv. de bestanden van uw eigen server hier back-uppen (met RSync).