CDS...

ownCloud

Online Back-Up via ownCloud sofware!
Meer info Meest gestelde vragen

ownCloud INSTAP
36,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  25 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • UPDATE
  Gratis updates
ownCloud MEDIUM
48,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  50 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • UPDATE
  Gratis updates
meest gekozen
ownCloud GROOT
84,00 /jaar
Bestel nu!
 • SCHIJFRUIMTE
  100 GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt
 • SSL CERTIFICAAT
  4096 BITS
 • UPDATE
  Gratis updates

ownCloud Pakket!

OwnCloud is een softwarepakket dat u volledige controle biedt. Met dit pakket kunt u uw bestanden op al uw apparaten bekijken, synchroniseren en delen. Bij CloudDiskSpace kunt u een ownCloud pakket afnemen die bij u past. Zo bieden wij ownCloud pakketten met 25, 50 en 100GB - verder uitbreidbaar per 100GB - schijfruimte op één van onze Nederlandse servers. De gekozen schijfruimte wordt gecombineerd met een ownCloud installatie.

scalable

De belangrijkste voordelen van een ownCloud pakket

Een ownCloud softwarepakket via CloudDiskSpace biedt u veel interessante voordelen. U bent verzekerd van een beveiligde verbinding via een 256bit encryptie certificaat en er bestaat geen limiet op uw dataverkeer. U ontvangt de gekozen schijfruimte, welke zich bevindt op supersnelle servers van CloudDiskSpace. Dit zijn Nederlandse servers in de Amsterdam Internet Exchange. Hiermee profiteert u van een maximale up- en downloadsnelheid van 100Mbps. U krijgt toegang tot uw schijfruimte via een ownCloud Community Edition, welke kant en klaar geïnstalleerd wordt op uw deel van de Nederlandse server. Met ownCloud kunt u eenvoudig al uw belangrijker bestanden synchroniseren en veilig back-uppen.

provisioning

Beveiliging

De verbinding met de server vindt plaats via een 4096 BITS SSL Certificaat. Tevens voldoet de datacenter aan de volgende certificaten: ISO27001, NEN 7510, PCI DSS, SOC1

redundant

Updates

Wanneer er een nieuwe versie van ownCloud aanwezig is, zal er in overleg met u worden bepaald wanneer de update geinstalleerd zal worden. Hiermee heeft u altijd de laatste versie van ownCloud. Wij voeren dit kosteloos voor u uit.

redundant

Meest Gestelde Vragen ownCloud

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over onze ownCloud pakketten.

De ownCloud Client zorgt voor synchronisatie
 • Binnen het pakket treft u ook de ownCloud Client aan. Deze is beschikbaar in versies voor Windows, Mac OS X, Linux, Android en iOS. Via deze ownCloud PC Client worden de mappen op uw computer synchroon gehouden met de mappen op de server. Dit gaat volledig automatisch, dus u heeft hier zelf geen omkijken naar.

Bestanden synchroniseren en delen
 • Het synchroniseren van bestanden wordt heel eenvoudig. Al uw mappen, agenda’s, contactpersonen en andere bestanden worden tussen uw verschillende apparaten gesynchroniseerd. Zo kunt u via computer, tablet en smartphone eenvoudig bij al uw documenten. Delen is al even eenvoudig wanneer u een ownCloud pakket heeft. U deelt uw bestanden of mappen op de server makkelijk met collega’s, familie of vrienden. Per deling kunt u zelf aangeven met wie u wilt delen, zodat u zeker bent dat de bestanden uitsluitend door de juiste personen kunnen worden ingezien. Het is mogelijk om een einddatum voor de deling op te geven wanneer u dit wenst.

De beste garanties met een ownCloud pakket
 • Wanneer u kiest voor een ownCloud pakket van CloudDiskSpace, dan heeft u zekerheid. U kunt uw pakket op ieder gewenst moment uitbreiden wanneer hier behoefte aan is. U heeft altijd de zekerheid van zeer snelle en optimaal veilige verbindingen. Onze servers staan allemaal in AMS-IX, ofwel het grootste en snelste internetknooppunt van ons land. Hierdoor vallen deze servers onder de Nederlandse Privacy Wetgeving (AVG). De beveiliging is optimaal geregeld en wij zorgen er, in overleg met u, voor dat u altijd gebruik maakt van de laatste versie van ownCloud. Zo kiest u altijd voor zekerheid met een ownCloud pakket.