Beheer Verwijderde Bestanden

ownCloud onderhoudt een kopie van verwijderde bestanden voor het geval u ze weer nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat u hierdoor niet zonder schijfruimte komt, beheert ownCloud de verwijderde bestanden op de volgende manier:
  • De totale toewijzing voor verwijderde bestanden kan nooit meer bedragen dan 50% van de momenteel beschikbare vrije ruimte voor elke gebruiker.
  • Zodra het maximum van 50% is bereikt voor verwijderde bestanden,  zal ownCloud beginnen om bestanden te verwijderen, te beginnen met de oudste versies, totdat het geheugengebruik limiet weer bereikt.

U kunt alle verwijderde bestanden bekijken door te klikken op de verwijderde bestanden knop in de web-interface.

Uw bestanden worden maximaal 180 dagen bewaart.