Beheer Verwijderde Bestanden

ownCloud onderhoudt een kopie van verwijderde bestanden voor het geval u ze weer nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat u hierdoor niet zonder schijfruimte komt, beheert ownCloud de verwijderde bestanden op de volgende manier:
  • De totale toewijzing voor verwijderde bestanden kan nooit meer bedragen dan 50% van de momenteel beschikbare vrije ruimte voor elke gebruiker.
  • Zodra het maximum van 50% is bereikt voor verwijderde bestanden,  zal ownCloud beginnen om bestanden te verwijderen, te beginnen met de oudste versies, totdat het geheugengebruik limiet weer bereikt.

U kunt alle verwijderde bestanden bekijken door te klikken op de verwijderde bestanden knop in de web-interface.

Uw bestanden worden maximaal 180 dagen bewaart.
  • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Bestand Delen

Indien u een bepaald bestand wilt delen, logt u dan in op de webportal van uw ownCloud. Zoek het...

Updates

Indien er in de webportal van OwnCloud zichtbaar wordt dat er een update is, hoeft u niets te...

Versie beheer

ownCloud bewaart op de volgende manier de versies van de gewijzigde bestanden: Voor de eerste...

Wat is het?

ownCloud is een software pakket waarmee u uw bestanden kunt bekijken, synchroniseren en delen op...

Windows 10 en ownCloud

Wij hebben de ownCloud client getest met Windows 10 (geupgraded van Windows 7) en daar geen enkel...