Vernieuwing!

Clouddiskspace heeft zichzelf in een nieuw jasje gestoken. Een nieuwe en frisse logo & site, maar nog steeds de diensten en service die u gewend bent!

16th May 2019
SpamFilter & Website Security

Sinds vandaag bieden wij naast online back-up, ook de diensten aan van:SpamExpert Heeft u ook al tijden last van veel spam emails? Maak gebruik van ons SpamExperts Filter.SpamExperts filtert uw email en zorgt ervoor dat de schone mail in uw mailbox komt. Hierbij heeft u zelf altijd toegang tot het SpamExperts filter om te kijken of er emails in ... Lees verder »

13th Apr 2018
Nieuwsbrief CDS

Nieuwsbrief CDS  De afgelopen maanden is CloudDiskSpace achter de schermen druk bezig geweest om de service te verbeteren. Wij hebben ons bijvoorbeeld verdiept in de nieuwe wet en regelgeving voor privacy. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van belangrijke veranderingen om rekening mee te houden. Daarnaast hebben we natuurlijk ook ... Lees verder »

10th Apr 2018
Deelnemer ICTWaarborg

Wij - CloudDiskSpace - zijn sinds vandaag lid van ICTWaarborg.Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ict-bedrijven.Wij bieden u alles wat u van een goed ict-bedrijf mag verwachten, ... Lees verder »

12th Mar 2018
Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Dit omdat wij per heden lid zijn van de branchevereniging ICTWaarborg.
De nieuwe algemene voorwaarden zijn de te vinden op: https://clouddiskspace.nl/av.php

De algemene voorwaarden zullen op 12 april 2018 actief zijn.

12th Mar 2018
Betaalmogelijkheden

Er hebben wat wijzigingen plaats gevonden bij ons betaalmogelijkheden.
Naast de bekende iDeal en PayPal, bieden wij nu ook sofort aan, klik hier voor meer uitleg.

Daarnaast zijn ons bankgegevens aangepast:

Bank : BUNQ
Klant Naam: CloudDiskSpace
Rekening Nummer: NL09 BUNQ 2290 6229 90
BIC: BUNQNL2A 

17th Apr 2017
FTPS (TLS)

Vanaf heden bieden wij ook FTPS aan. Maar wat zijn nu de verschillen en voor en nadelen. Hieronder hebben wij dat kort uitgelegd.Wat is het verschil tussen SFTP & FTPS? Er zijn twee verschillende manieren om bestandsbeheer middels FTP te versleutelen: FTPS en SFTP. Beide manieren zijn veiliger dan verbinden door middel van alleen FTP en raden ... Lees verder »

16th Feb 2017
PHP 7.0

Ls,

Wij hebben gisteren een update doorgevoerd voor PHP. Vanaf heden hebben wij PHP 7, wat voor een stabielere en sneller server moet betekenen.
Tijdens de update is er geen downtime ontstaan.

16th Feb 2017
Melding dat uw ticket is gesloten

Ls,

Het kan zijn dat u een melding heeft gekregen dat uw ticket is gesloten. Wij hebben reeds alle openstaande tickets gesloten.

Door een fout in het systeem zijn alle klanten hiervan op de hoogte gesteld.

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring!

16th Feb 2017
Updates

In de nacht van 29 sep op 30 sep zullen er enkele updates worden geïnstalleerd. Hierdoor kan de server een zeer korte tijd niet te bereiken zijn. Wij willen u dan ook adviseren om van 00.00 uur tot 00.15 uur geen gebruik te maken van onze back-up diensten.Wij zullen u informeren over de voortgang van de updates.UpdateDe updates zijn succesvol ... Lees verder »

26th Sep 2016