Online samenwerken op een platform dat Office, automatische processen, bestandsdeling en een gedeelte agenda combineert. En meer dan dat, om alles uit de online werkomgeving te halen.

Nextcloud Hub integreert alle lokale content in een tool in de cloud, die naadloos samenwerken de nieuwe standaard maakt. Meteen out-of-the-box, dus zonder ingewikkelde installaties en geavanceerde configuraties.

 

Voordelen van Online Samenwerken

  • OnlyOffice documenten
   Werk samen aan Office-documenten, dankzij de ingebouwde OnlyOffice-tools. In realtime en voor iedereen, voor optimale toegankelijkheid en productieve samenwerking. 
  • Processen automatiseren
   Automatiseer processen om efficiënter te werken. Foutloos en met geavanceerde mogelijkheden, dankzij automatische PDF-documenten en instant-messages. 
  • Bestanden delen
   Deel belangrijke bestanden direct vanuit de sidebar. Met mogelijkheden om intern te delen en beheersrechten toe te wijzen. Inclusief Workspaces en File Locking voor maximale veiligheid.
  • Productiviteit
   Integratie van agenda, contacten en e-mail. Maximale productiviteit, omdat u alle gegevens in één systeem bij elkaar brengt.
  • Mail met herkenning
   Slimme inbox die reisplannen en andere rich text-mails automatisch herkent. Direct vanuit Nextcloud te benaderen, dus altijd bij de hand.
  • Talk-oplossingen
   Gebruiksvriendelijke Talk-omgeving om onderling te chatten, zelfs via Android en iOS. Met audio- en videomogelijkheden voor overleg. 

 

Online Samenwerken: CloudDiskSpace

CloudDiskSpace gebruikt voor Nextcloud Hub uitsluitend Nederlandse servers. Veilig, snel en volledig binnen de Europese wet- en regelgeving voor privacy.

Nextcloud Hub is beschikbaar voor een onbeperkt aantal gebruikers. Profiteer met alle medewerkers binnen uw organisatie, door voortaan naadloos samen te werken. Aan uitdagende projecten en om duidelijke afspraken te maken over meetings. De makkelijkste manier van Online Samenwerken, dankzij de meest complete oplossing voor online organisaties. 

 

Meer info: https://clouddiskspace.nl/onlinesamenwerkenSaturday, March 14, 2020

« Terug